Sam Chara als Edith Piaf

Datum: Vrijdag 17 juni  van 19.00 – 22.00 uur

Over Sam Chara

In haar nieuwste muzikale aanbod brengt de veelgeprezen internationale chanteuse Sam Chara haar unieke eerbetoon aan Edith Piaf. Sam werd verliefd op de prachtige liedjes van Edith Piaf en begon elk aspect van Edith’s leven te bestuderen en het werd haar meteen duidelijk dat beide vrouwen veel gemeen hadden. Ze deelden de diepe passie voor muziek en een aantal soortgelijke ervaringen in hun leven; Ze zingt niet alleen de liedjes, maar net als Edith Piaf zelf leeft ze ze na.

Sam Chara is geboren in Nederland maar deels opgegroeid in Frankrijk. Muziek is altijd haar passie geweest en in haar vroege tienerjaren was ze te vinden in de trein, in de straten van Parijs of in een restaurant of pub in Amsterdam. Haar allereerste optreden was op de Akropolis in Athene toen ze werd gevraagd een lied te zingen met een gitarist, ze ontmoette busking. Deze verschijning deed haar beseffen dat ze geboren was om te zingen. De volgende jaren trad ze op in bluesclubs in Amsterdam voordat ze Jazz ging studeren aan de Universiteit van Hilversum.

Sam verhuisde naar Montpellier in Frankrijk en vormde een band met haar originele liedjes genaamd Bowa en verkocht duizenden albums. Ze toerden door heel Europa onder meer op het Montreux Jazz-festival, Glastonbury en als voorprogramma van Bonny Tyler in het Olympisch Stadion in Barcelona. Veelzijdigheid is altijd de sleutel geweest tot het succes van Sam. Ze is evengoed thuis in het uitvoeren van standards, swing, jazz, funk, opera of vaudeville.

Diner Chantant

3-gangen diner Franse gerecht door Event Catering:

Voorgerecht

Rillettes van makreel met venkel en dragon mayonaise en zuurdesem krokantjes

Hoofdgerecht

Medaillon van diamanthaas, knolselderij mousseline geglaceerde bospeen en jus van armagnac

Dessert

Tartatin met peer, walnoot en creme anglais

Dit complete avondje uit kost € 75 p.p., dit is inclusief entree, 3-gangen diner en 2 consumpties naar keuze.

Reserveren

Via dit formulier kunt u de reservering maken, de betaling gaat eenvoudig via iDeal.
Let op: de betaling wordt verwerkt via de rekening van Stichting Bennebroek Winter Wonderland dus wees gerust; dit is slechts een administratieve handeling omdat een koppeling met een online betaalsysteem op korte termijn niet haalbaar was. Bennebroek Winter Wonderland en het Magic Art Center slaan de handen ineen! Waar een klein dorp groot in is!!
Alle opbrengsten die overblijven komen geheel ten goede van het Magic Art Center en Bennebroek Winter Wonderland!

Helaas, deze avond in het Magic Art Center is volgeboekt... Houd de website in de gaten voor meer evenementen!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dijkstra Projects
Drukwerkhuis.nl
Motion & Frame
Mindwize
Paul Brantjes wijn

Jouw logo hier ook bij?
Neem contact met ons op!

info@mac-bennebroek.nl | 06 43 24 73 29